hosszú távú autóbérlés

Olcsó autóbérlés hosszú távra

tartós autóbérlés számos előnnyel rendelkezik, olvassa el cikkünket, hogy mennyit takaríthat meg a hosszú távú autóbérléssel!

AUTÓBÉRLÉS HOSSZÚ TÁVRA

A hagyományos autókölcsönzéstől eltérően, amelyet gyakran utazásokra, hétvégékre vagy konkrétabb alkalmakra vesznek igénybe az emberek, az éves vagy havi autókölcsönzés célja kissé eltérő. Ez olyan szolgáltatás, amelyet olyan emberek számára terveztek, akiknek a mindennapi életükhöz van szükségük autóra, ráadásul mintha saját autójuk lenne, és nem csak alkalomszerűen.

Hogyan működik a hosszú távú autókölcsönzés?

Az éves vagy havi autókölcsönzés nagyon hasonlít a rövid távú bérlésre, csak hosszabb időtartamra szól. Ha korábban bérelt autót, legyen szó hosszú nyaralásról vagy egy hétvégi kiruccanásról, akkor már nagyon sokat tud az autóbérléssel kapcsolatban.

A legnagyobb előny, hogy ha hosszabb ideig bérli az autót, a Rossorent Autókölcsönző jelentős kedvezményt ad a bérleti díjból. Általában progresszív a kedvezmény mértéke, tehát minél hosszabb az autókölcsönzés időtartama, annál többet takarít meg.


A kedvezmény autókölcsönző cégenként változik, és függ a választott autó kategóriájától és futásteljesítményétől. A bérautó által futott km-ek havonta 2-3 ezer kilométer vagy akár ennél többre is tehetők. A Rossorent autóbérlési feltételei rugalmasak szoktak lenni, így mindenki megtalálja a neki megfelelő ajánlatot.

havi autókölcsönzéssel megtarthatja az autót egy hónaptól több hónapig, és az igényeinek megfelelően meghosszabbíthatja a szerződést. Ha idő előtt vissza akarja adni az autót, az is rendben van! Általában annyi kérésünk van, hogy a szerződésben szereplő minimális bérleti napok száma teljen le.

tartós autóbérlés

Milyen előnyei vannak az éves és havi autókölcsönzésnek?

Annyi előnye van az autókölcsönzésnek havonta vagy évente, ezért összeállítottunk egy listát.

Olcsó autóbérlés hosszú távra

A hosszabb távú autókölcsönzés egyik fő előnye kétségtelenül a kedvező ár. Sok esetben egy hónapra az autókölcsönzés olcsóbb, mint egy saját autó. Ezt a Nulla bürokrácia pontban kifejtjük bővebben. Amellett, hogy olcsóbb, mint egy saját autó, természetesen olcsóbb egy rövidebb idejű autóbérlésnél is.

Nulla bürokrácia

Ha autót bérel egy autókölcsönző cégtől, akkor ők felelnek az autóval kapcsolatos adminisztratív teendőkért, többek között a dokumentációért, a biztosításért, a karbantartásért, az adókért. Ez azt jelenti, hogy az autó úgy van Önnél, hogy a papírmunkával és a karbantartással nem kell foglalkoznia.

Rugalmas autóbérlés

A havi bérlés konstrukcióval a Rossorent autókölcsönző lehetővé teszi az autó visszaszállítását bármikor, amikor csak akarja. Ha hosszabb időre van szüksége az autóra, az sem jelent gondot: az autóbérlés ideje bármeddig meghosszabbítható, ameddig csak kívánja. Ha korábban szeretné visszaküldeni, csak figyeljen a minimális időszakra: a legolcsóbb havi díj általában 28 napos idejű bérléstől vehető igénybe.

Mint már fentebb említettük, ha korábban szeretné visszahozni az autót, a felszámított díj megegyezik a normál bérleti díjakkal, a szerződés kiadásának napján érvényes bérleti érték alapján.

Nem kell aggódnia a biztosítás vagy a karbantartás miatt

Mivel az autó tulajdonképpen nem az Öné, nem kell aggódnia a biztosítás és annak megújítása, valamint a karbantartás miatt. Ha bármilyen problémája van az autóval, vegye fel a kapcsolatot a Rossorent autókölcsönzővel. Sőt, a havi bérlésű autóknál is az autókölcsönző biztosítja a bérelt autók szervizelését a napi problémák esetén is, pl. ha kisebb javításokra van szükség.

Választhat másik autót

Az autó továbbértékesítése nem könnyű feladat. Ha saját autója van, akkor időbe telhet, míg vevőt talál az autójára. Új autó vásárlásakor pedig járulékos költségek merülnek fel nem beszélve arról, hogy használt autó vásárlása sok buktatót is rejthet magában.

Bérelt autó cseréjekor az autókölcsönzőben hagyni a régit és választani egy újat a bérautó flottából a legkönnyebb. Ha hosszú időre is szeretne autót bérelni, nincs oka aggódni. A bérautó cseréjéhez csak beszéljen velünk, és veszteség nélkül, gyorsan kap egy másikat! az autóbérlés hosszú távra soha nem volt ilyen egyszerű!

hosszú távú autóbérlés

Milyen esetekben érdemes autót bérelni hosszú időre?

Röviden említünk néhány ilyen esetet. Ha hosszú időre elutazik, és szeretne autót használni ezen a helyen, akkor célszerű az autót otthonról magával vinni, ahelyett, hogy ebben az országban bérelné.

Van olyan eset is, amikor a munkánk miatt rövidebb ideig autót kell használnunk, pl. 2-3 hétre van szükség autóra. Ebben az esetben jobb bérelni egyet, mivel hosszabb távon olcsóbb árakon lehet bérelt autókat szerezni.

Van olyan eset is, amikor egy külföldi vendégnek autóra van szüksége az itt tartózkodáshoz, ilyenkor is okos döntés lehet az autókölcsönzés. Az autókölcsönzés akkor is jó, ha költözni akar, vagy árut akar szállítani A-ból B-be.