személyautó bérlés

Autóbérlés információk

Ebben a cikkben összegyűjtjük azokat az autóbérlés információkat, amelyeket feltétlenül tudnia kell autókölcsönzés előtt. Ünnepek vagy hosszú hétvégék alkalmával egyre többen kérnek bérelt autót, de a bérelt autó nem csak ilyen alkalmakkor jó.

Számos olyan helyzet fordulhat elő, amelyben bérelt autóra van szüksége. Ilyen esetekben azonban nem jó ötlet ezt megtenni anélkül, hogy tudnánk a pontos feltételeket, mivel könnyen tévedhetünk, és hónapokkal később problémák lehetnek a nem megfelelő autókölcsönző választás miatt.

Ha el akarja kerülni a problémákat, nézze meg cikkünket. Összeállítottunk minden lényeges dolgot, amelyet tudnia kell az autókölcsönzésről. Ha bérelni szeretne, kérjük, olvassa el cikkünket, majd töltse ki árajánlati űrlapunkat, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 (70) 201 4900 telefonszámon. Várjuk szeretettel.

Miért akarunk autót kölcsönözni?

Fontos, hogy megfogalmazzuk, amit akarunk. Ha pontosan egy adott autótípust keres, akkor keressen olyan autókölcsönzőt, ahol megkapja ezt a típust. Itt azonban nem mindegy, hogy milyen típusú céget választ, mivel a kisvállalatok értékesítik a rendelkezésre álló autókat (vagyis nincs nagy autóparkjuk).

autóbérlés információk

Sok esetben azonban a kis autókölcsönzők sokkal olcsóbbak. Tehát ha csak egy egyszerű személyautó bérlés a szempont a városi vezetéshez, látogasson el egy kisebb bérautó céghez.

Például a cél lehet városi forgalom, nyaralás, teherfuvarozás, vállalati rendezvény, külföldi partner fogadása stb. Minden célhoz más autóra van szükség. Ha minket választ, segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb autót erre a célra.

Kérdezzen, ha valami nem világos

Az autókölcsönzésnél a legfontosabb, hogy bátran kérdezzünk. Minden vállalatnak eltérő autókölcsönzési díjai, feltételei, fizetési módjai és szabályai vannak, ezért minden szempontból érdeklődnie kell ezekről. Sok helyen csak készpénzzel lehet fizetni, van, ahol kártyával is lehet fizetni.

A kisebb cégek általában nem vállalják az autó szállítását, de más cégek akár a repülőtérre is elvihetik az autót, ha ez jó megoldás lenne az Ön számára.

Mindig kérdezzen a bérleti díjról. Ha nem érted miért és miért ennyire, próbáld elkerülni a félreértéseket. Fontos megvitatni azt is, hogy milyen típusú biztosítások állnak rendelkezésre, vannak-e opcionális biztosítási kötvények, és tartalmazza-e ezeket már a bérleti díj, mennyi kauciót kell fizetni.

A bérautó ellenőrzése

Amikor mindent megkérdezett, következhet kölcsönzésre kínált bérautók átnézése. Ez az egyik legfontosabb dolog. Könnyen előfordulhat, hogy a cég maga sem vette észre az autó hibáját, és így adja bérbe. Ha a hibát a bérlés után észleli, a bérlő könnyen elveszítheti a kaució összegét, mivel nem tudja bizonyítani, hogy nem ő okozta-e a sérülést. Ugyanez vonatkozik a gumik állapotára is. Ha a gumiabroncsok nincsenek jó állapotban és a gum megsérül, a bérlő viseli a javítás költségeit.

Ezért bérbeadás előtt lefényképezzük az autót, különösen a futott kilométerek számát, és feljegyezzük. Ha hibát látunk, papíron rögzítjük és elfogadjuk. Az autót teletankolva adjuk, de nézze át a biztonság kedvéért a motorolaj szintjét, az egyéb folyadékokat és a világítás működőképességét. Túl soknak tűnik, de könnyen komoly és költséges problémát jelenthet, ha nem nézte át megfelelően az autót.

Kerülje el a büntetést

Ahogy kívülről és belülről nézzük az autót, fontos megnézni a papírjait is. Ha autót bérelünk, rendelkeznünk kell a forgalommal és szerződéssel, amely igazolja, hogy legálisan rendelkezünk az autóval.

Fontos megnézni, hogy vannak-e különböző matricák. Autópálya, M0 stb. Ha nincsenek meg, akkor vagy meg kell vásárolnia őket, vagy később meg kell fizetnie a bírságot. Kerülje el a bírságokat, hogy ne kelljen parkolási vagy gyorshajtási bírságot fizetnie. Ezeket általában a szerződések tartalmazzák, amelyeket a bérlőnek kell megfizetnie.

Ha további kérdése van a bérléssel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.