tippek a hosszú távú autóbérléshez

Olcsó autóbérlés hosszú távra

Olcsó autóbérlés hosszú távra a Rossorentnél az autoberlesbudapest1.com oldalon! A Rossorent egy olyan autókölcsönző, amely olcsó hosszú távú autóbérlést kínál. A Rossorent a járműmodellek széles választékát és versenyképes árakat kínál. A Rossorentnél akkor is olcsón juthat hosszú távú autóbérléshez, ha csak néhány napra van szüksége autóra.

1. Foglaljon előre

Az előzetes foglalás gyakran nagyon jó lehetőség. Ha tudja, mikor lesz szüksége bérelt autóra, jobb, ha előre lefoglalja, mivel nagyobb az esélye annak, hogy szélesebb autóválasztékkal rendelkezik, miközben előfordulhat, hogy egy nappal az utazása előtt nem kapja meg a kívánt autót. Az előzetes foglalás is jó, mert megnyugtató.

Olcsó autóbérlés hosszú távra

2. Kitől érdemes autót bérelnie?

Mindig alaposan ellenőrizze, melyik céggel van dolga. Célszerű elolvasni a véleményeket, megkérdezni ismerőseit, vagy felhívni a céget. Egy telefonhívás sokat elárulhat. Egy jó társaságra jellemző, hogy többnyire rendszeresen karbantartott rendelkezik. Ez a biztonságot is jelentheti, mert az új autók kevésbé valószínű, hogy elromlanak. Érdemes tőlünk autót bérelni, ha igazolni tudják az autó karbantartásának szervizelésének időpontját.

3. Hány napra kell autót bérelni?

Természetesen meg kell fontolnia, hogy hány napra szeretne autót bérelni. Sok helyen, a miénkhez hasonlóan, azonban a következők érvényesek: minél tovább bérel, annál olcsóbb a napi díj. Például, ha autóra van szüksége 2-3 napra, akkor jobb bérelni egy hétre, mivel az ár így olcsóbb. Mindig ellenőrizze, hogy melyik a legjobb ajánlat.

Kitől érdemes autót bérelni

4. Melyik autót válassza?

Sok mindentől függ. Érdemes megfontolni azt is, hogy mennyit tervez utazni, mert ha sokat utazik, akkor olyan autót érdemes választania, amelyik kevesebb üzemanyagot fogyaszt. Sok vállalat figyelembe veszi az Ön igényeit; pl. benzines vagy dízel járművet szeretne, kézi vagy automata váltós legyen a bérautó stb.

5. Béreljünk sofőrt?

Általában nem szükséges, de ha kell, alkalmazzon tapasztalt sofőrt.

6. Jogosítvány külföldre

Magyar műanyag vezetői engedélyt mindenhol elfogadnak. Fontos, hogy tudassa velünk az úti célját, ha autót szeretne tőlünk bérelni, mivel nem tudunk minden országot támogatni!

  A CAPTCHA használatához telepíteni kell ezt a bővítményt: Really Simple CAPTCHA.


  7. Olcsó autóbérlés hosszú távra – hogyan fizethetek?

  A legtöbb autókölcsönzőnél szinte csak készpénzzel lehet fizetni, sok külföldi autókölcsönzőnél csak dombornyomott kártyával. Válassza ki a kívánt fizetési módot kínáló helyet. Hacsak nem érdekli különösebben, ez nem befolyásolhatja döntését. Fizethet készpénzzel vagy hitelkártyával.

  8. Biztosítás

  A biztosításnak sokféle típusa van, mindig ellenőrizze a vállalattal. Kötelező felelősségbiztosítással rendelkezünk abban az esetben, ha egy jármű bérlője kárt okoz egy másik járműben. A kötelező felelősségbiztosítást mindig a bérleti díj tartalmazza.

  Választhat opcionális biztosításunk közül is. Ezek közül néhány: Biztosítás a többlet csökkentésére az ön által okozott károk esetén, vagy a többlet csökkentésére lopás esetén. Természetesen a bentlakók biztonsága még fontosabb: utasbiztosítás is választható.

  9. Korlátlan és fix napi futásteljesítmény

  Csak Önön múlik, hogy melyik a megfelelőbb. Sok esetben a korlátlan azt jelenti, hogy a napi ár általában drágább. Rögzített napi kilométer esetén azonban érdemes előre kiszámolni, hány további kilométert kell megtenni, és mennyibe kerül. Ha például autóra van szüksége a városi forgalomhoz, akkor a fix napi kilométer megéri. A Rossorent gyakorlata a korlátlan futásteljesítményt követi.

  10. Bérautó kiszállítás

  A legtöbb vállalat számára az átvétel és leadás csak egy meghatározott helyszínen történhet, általában a vállalat telephelyén. Ez azonban gyakran kellemetlen, különösen, ha a helyszín messzebb van. Ezért manapság sok helyen lehetőség van az autó meghatározott címre történő eljuttatására, pl. B. otthonába vagy a repülőtérre. Legyen óvatos, mivel ez sok vállalat számára nagyon drága. Nálunk egy meghatározott címre történő szállítás 10 ezer forintból megoldható a távolságtól függően.

  10 + 1. Mindig legyen éber az autókölcsönzésnél

  Bár nem szabad azt feltételezni, hogy az autókölcsönző kárt okoz nekünk, mindig jobb, ha odafigyelünk erre. Tájékozódjon az esetleges rejtett költségekről vagy baleset esetén alkalmazandó gyakorlatról.

  Elektromos autó bérlés hosszú távra

  Jelenleg nem lehet elektromos autót bérelni a Rossorentnél, de a jövőben tervezzük elektromos autók bérbeadását is.